05. januar 2021

Doajvvo-håp URPREMIERE 14. februar 2021

Doajvvo-håp er en musikalsk forestilling med tekster og sanger av den unge artisten Ronja -Katrin Larsen. Tekstene er eksistensialistiske, de tar for seg hvordan det er å være et menneske og hvordan det har vært å vokse opp i en barndom fylt av sorg og usikkerhet.

En av sangtekstene er om hennes mor. Hun var en av de elleve utsatte i overgrepssaken i Tysfjord som kom frem i media sommeren 2016.  Bak hver og en av de som stod frem, står en familie, en venn, en datter. Og når alt går til helvete, har vi bare håpet igjen. HÅP om en fremtid der vi en gang skal vinne gleden tilbake.

Følg Ronjas fortelling om møtet med fortiden. Del hennes mot og håp for fremtiden.

Tekster/sang: Ronja-Katrin Larsen

Musikk: Elias Martin Ingebrigtsen

Regi: Leammuid Biret Ràvdnà

Dramaturg: Cecilia Persson

Samarbeidspartner: Árran Juelvsáme Guovdásj ,lulesamiske senteret i Tysfjord. 

Produksjonen er støttet av: Fritt ord og Nordland fylkeskommune